Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Toy Story 2 - Játékháború (Toy Story 2) -1999-

2013.07.22

Bővül a csapat

Az első rész bomba sikere után Pixar nem lazsált és nem 'alibizte' el a folytatást, hanem továbbra is beleadták a szívüket és a lelküket is, hogy mi továbbra is jól szórakozzunk. A Toy Story 2 kiváló folytatása a lámpás stúdió első animációs mozijának.
A látvány a technika folyamatos fejlődésével természetesen még kidolgozottabb és részletgazdagabb. És ami még ennél is nagyobb öröm, hogy már közel másfél órára bővült a mese hossza.
toy-story-2-2.jpgWoodyt ezúttal elrabolja egy játékbolti tulajdonos, és új barátaival együtt el akarja adni őt egy Japán múzeumba. Természetesen ezt nem hagyhatják szó nélkül Buzzék sem, akik elindulnak, hogy kiszabadítsák az egykor nagyon híres és népszerű cowboyt. A korábban megismert figurákon kívül (pl: Rex, Slinky vagy őrmester, a műanyag katona) kapunk új és kellően fontosakat is (pl: Jessie a "cowgirl", vagy Szemenagy a hűséges paripa). Most már nem csak a sok nagyvilági kalanddal kell szembe szállniuk, amik így is félelmetesen izgalmasak, hanem már több "gonosz" játékfigurával is számolniuk kell Andy kedvenceinek.
A gyerekek mellett most még több utalást kapnak a felnőttek is, szinte össze sem lehet számolni mennyi legendás sci-fit idéznek meg egy-egy poén erejéig.
Engem egyedül az új "csajos" betétdal nem nyűgözött le annyira, persze ez is tetszett, sőt logikus is volt, hogy egy fontos lányoknak szánt figura is megkapja a maga kiemelt helyét, de azért mégis csak pasi lennék :) .

large_toy_story_2_blu-ray2x.jpg

A Toy Story 2 mindent összevetve tehát egy minden ízében minőségi, szórakoztató és méltó folytatása a tökéletes első résznek.

Értékelés: 9 pont

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.