Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mindörökké Batman (Batman Forever) -1995-

2009.08.23

Támad a gonoszhad! Elkél a segítség !


Mindörökké Batman. Tim Burtun már "csak" producerkedett, a filmet Joel Schumacher vette kezelésbe. Minden teljesen megváltozott, szerintem jó irányba. Újra egy élvezhető Batman filmet kaptam. Gyermekkorom kedvenc bőregerével Val Kilmerrel, sajnos csak egy részt kapott, pedig szerintem nagyon meggyőző volt az akkoriban nagyon nagyszerű színész. Volt mellette egy töketlen Gordon rendőrfőnök egy kissé elhanyagolt női karakter, akik Nicole Kidman alakított jól. Egy feltörekvő jófiút Robin személyében, akik az átlagos Chris O'Donnel játszott. De ami igazán vitte a prímet a 2 fő gonosz Harvey "kétarc" Dent, akit kissé "furcsán" formált meg Tommy Lee Jones, de képregényhez méltó és egyedi volt. 

Kép

A fő attrakció pedig a direkt giccses, túljátszó, de briliáns Jim Carrey volt, akinél jobb Rébuszt nem lehetett volna kitalálni. Az akciók látványosak, a fényképezés mesteri, a hangok és hangeffektek pedig méltán lettek jelölve a legrangosabb filmszobrocskára.
A cselekmény szépen van vezetve, de időnként 1-1 jelenet érthetetlen módon mintha nem is kapcsolódna a filmhez. Viszont ismét kaptunk egy nagyszerű "főcímzenét" méghozzá Bono előadásában.
Az első rész színvonalától valamivel elmarad, de a másodiknál jobbnak tartom, valahol a 2 rész között áll színvonalában.

Értékelés: 7 pont

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.