Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Veszélyes Bangkok (Bangkok Dangerous) -2008-

2010.06.29

Debil "hajas baba" öldös


Nicholas Cage az ilyen húzásaival gyakorta próbálja megölni a saját hitelét a sztárok között. Itt (is) bizony csúnyán bakot lőtt. A Pang tesók "rimékelték" egykori ázsiai filmjüket vele, de bár ne tették volna. A film nemcsak hogy tele van logikailag halott megoldásokkal, de még az akciók is sablonosak és pocsékul kivitelezettek.
Kép Kapunk egy bérgyilkost : pipa, kapunk egy utolsó melót : pipa, kapunk egy elbaltázott kiszállást : pipa, kapunk egy kis szerelmi szálat : pipa, és egy debil tanítványt : pipa...hmm...na az hiszem erre mondják, hogy TOTÁLIS KLISSÉ hegy, és nulla eredetiség, de akár még ez is beleférhetne, ha legalább egy akciófilmhez méltóan pörgősek és látványosak lennének az öldöklések, de közel sem azok, persze a ferde szemű rendező páros próbál lopkodni Woo mestertől és megidézni őt pár jelenet erejéig, csakhogy ezt nem éppen minőségileg teszik, ilyen akciójeleneteket tv filmekben látunk többnyire.
Cage-en látszik, hogy ő maga sem tudta mibe is csöppent, hogy nem hiteles azzal még keveset is mondtam, az a torzonborz valami a fejét, pedig inkább röhejessé teszi, mintha vérpofi kinézetet kölcsönöz neki, de aki rajta is túltesz az a tanítványa, nemcsak a karaktere kidolgozatlan, de a rizszabáló színészsrác is nagyon pocsékul vonszolja ide-oda magát.
Kép A pozitívumok közzé talán a néhány jó zenét tudnám felírni és a romantikus szálat, ami bevallom őszintén meglepően jók voltak, itt még Cage is jó formát mutatott, a színésznő partnere pedig bájossága mellett roppant tehetséges is, piros pont...de várjunk csak az egy akciófilm, hoppá a készítők úgy látszik ezt sajnos elfelejtették, és bár van néhány jó operatőri megoldás a film "igazi képe" nemhogy nem áll össze, de mintha nem is lett volna minek "szétesnie", roppant kidolgozatlan munka no, amit a kellemes zene és némi érzelmi körítés azért egyszer nézhetővé teszi, de hát ez elég kevés lássuk be Pand fivérek!

Értékelés: 10/ 4 pont

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Veszélyes Bangkok

(Che Guevara, 2010.07.25 19:16)

Nagyon nagy sajnálatomra, mivel magam is láttam a filmet, egyet kell hogy értsek Piero mester értékelésével. Bár a debil hajababáért fáj a szívem, reméljük még felfelé fog ívelni a pályája.